• June 7, 2023, 3:04 p.m.

  Welkom op het WooVerhaal forum! In deze post leggen wij wat uit over hoe het forum werkt.

  Missie
  Dit is een forum voor het delen van verhalen over jouw Woo-verzoek procedure. Denk hierbij aan wat de aanvraag inhoudt, hoe de procedure is gegaan en wat eruit is gekomen. Op deze manier worden deze verhalen op een centrale plek verzameld waardoor er interessante gesprekken kunnen ontstaan.
  De Admin gebruiker heeft ook al enkele bestaande voorbeelden (met verwijzing naar de originele auteur) geplaatst. Ga dus naar deze gebruiker of de 'voorbeeld' categorie├źn mocht je wat voorbeelden willen lezen.

  Hoe het werkt
  Je kan een nieuw verhaal uploaden door op de 'start thread' knop te drukken. Vul een titel in en kies de bijbehorende categorie. Schrijf vervolgens jouw verhaal. De tekst editor werkt met Markdown en biedt daarom veel opties om de tekst mooi op te maken. Door op het vraagteken te klikken kun je de opmaak opties bekijken. Ook kunnen er documenten en foto's toegevoegd worden aan de thread. Nadat de thread is geplaatst kun je ook een poll starten om te kijken wat mede gebruikers vinden over een bepaald vraagstuk.

  Taal en gedragscode
  Gebruik geen obscene, ontuchtige, seksueel getinte, stuitende of overmatig gewelddadige taal.

  Maak je niet schuldig aan lastigvallen, beledigen, bespotten, uitlokken, vernederen of persoonlijk aanvallen van andere forumleden. Wees vriendelijk, ook als anderen dat niet zijn.

  Mocht de taal en gedragscode niet worden nageleefd door een gebruiker, kan deze en de bijdrages van deze gebruiker worden verwijderd.

 • bookmark

  Thread has been pinned globally.